Μηνύματα φωτός

-Ευτυχισμένος αυτός που γνωρίζει,τι είναι αγάπη προς τον Ιησού Χριστό και περιφρονεί τον εαυτόν του χάριν αυτής της αγάπης.
-Αγάπησε ψυχή ολόθερμα τον Ιησού Χριστό.Αυτόν να θεωρείς φίλο σου,Αυτόν,που έστω και αν όλοι σε εγκαταλείψουν,δεν θα σε αφήσει ποτέ,ούτε θα επιτρέψει να καταστραφείς.
-Αν σε κάθε σου ανάγκη επικαλείσαι τον Ιησού Χριστό,θα Τον έχεις πάντοτε κοντά σου.Αν ο Χριστός είναι μαζί σου,κανείς εχθρός δεν μπορεί να σε βλάψει.
-Να είσαι ταπεινός και ειρηνικός και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου
-Να είσαι ευσεβής και πράος και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου.
-Κάνε τον Ιησού Χριστό βασιλιά της καρδιάς σου και θα είσαι πάντα ευτυχισμένος.

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

TO ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ;


H φράση που κυκλοφορεί απο στόμα σε στόμα στην Ιαλυσό....


Μήπως τελικά το δάκρυ του Πανορμίτη στην εικόνα που βρισκόταν και συνεχίζει να βρίσκεται, στο εκκλησάκι του παλιού νεκροταφείου της Ιαλυσού ήταν η προειδοποίηση για την καταστροφή που θα ερχόταν;
Αυτή η φράση είναι στα χείλη όλων των κατοίκων της Ιαλυσού που βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις απο την κακοκαιρία που κτύπησε την περιοχή τους. Ολοι θυμόμαστε το δάκρυ της εικόνας του Πανορμίτη που δεν μπορούσε να εξηγηθεί με ανθρώπινη ματιά..


Να μην ξεχάσουμε πως το μεγάλο κακό ξεκίνησε από το εκκλησάκι που βρίσκεται ο δακρυσμένος ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ!!!


alt
Ξαφνικά θυμήθηκαν τα δάκρυα του Ταξιάρχη στην Ιαλυσό όταν πριν 20 περίπου μέρες η εικόνα του είχε δακρύσει!!!

Αρκετοί ήταν αυτοί που χλεύαζαν το περιστατικό ενώ τώρα λένε πως... ''Να γιατί είχε δακρύσει! Επειδή δεν μπορούσε να βοηθήσει..."


http://www.youtube.com/watch?v=rx_RtmgbuR4


Τραγωδία δίχως όρια στη Ρόδο: Δύο γυναίκες νεκρές από την κακοκαιρία


Εικόνες καταστροφής καταγράφονται στη Ρόδο το ξημέρωμα του Σαββάτου έπειτα από την φοβερή θεομηνία που έπληξε το το νησί και οδήγησε σε πλημμύρες και εκτεταμένες ζημιές, ενώ ήδη έχουν χάσει τη ζωή τους δύο άνθρωποι και αγνοείται ένας τρίτος.
Το νησί έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ενώ το πρωί του Σαββάτου αναμένεται στη Ρόδο κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, αλλά και ένα Super Puma για να συνδράμουν στις έρευνες.
Εντοπίστηκε νεκρή μία από τους δύο αγνοούμενους
Τα ξημερώματα του Σαββάτου άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν το άψυχο κορμί της μίας από τους δύο αγνοούμενους εκπαιδευτικούς που αγνοούνταν από το απόγευμα της Παρασκευής.
Το απόγευμα της Παρασκευής το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις εκπαιδευτικοί, 50, 30 και 30 ετών, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στη γέφυρα της Κρεμαστής.
Και οι τρεις βγήκαν από το αυτοκίνητο για να σωθούν. Ωστόσο, μόνο ο 30χρονος, ο οποίος όπως κατέθεσε στην αστυνομία γατζώθηκε από το πέλμα της γέφυρας κατάφερε να μην παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά και να διασωθεί λίγη ώρα αργότερα από την πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο.
Οι δύο συνάδελφοί του παρασύρθηκαν από την ορμή του ποταμού και τα ίχνη τους χάθηκαν.
Από την ώρα εκείνη και μέχρι τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής για τον εντοπισμό τους και το πρωί του Σαββάτου εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη 30χρονη.
Πλέον οι έρευνες επικεντρώνονται στην προσπάθεια εντοπισμού του 50χρονου.
Νεκρή και μια 40χρονη στην Ιαλυσό
Νεκρή βρέθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, μια γυναίκα 40 ετών στην κοίτη χειμάρρου στην γέφυρα Μαριτσών στην Ιαλυσό Ρόδου. Οπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή αφού υποχώρησαν τα νερά μετά την θεομηνία που έπληξε το βόρειο τμήμα του νησιού. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών η γυναίκα ήταν πεζή και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά της βροχής.
Ανδρες της ΕΜΑΚ και σούπερ πούμα στο νησί το Σάββατο
Το πρωί του Σαββάτου θα μεταβεί στη Ρόδο από την Αθήνα, με ελικόπτερο σούπερ πούμα, για να συνδράμει τις δυνάμεις που βρίσκονται εκεί μια ομάδα πυροσβεστών της ΕΜΑΚ. Μαζί τους θα μεταβεί και η γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου.
Η ΕΜΑΚ θα συμμετάσχει κυρίως στις έρευνες για τον εντοπισμό των δυο ατόμων που αγνοούνται μέχρι αυτή την ώρα (σ.σ. αν δεν έχουν βρεθεί μέχρι το πρωί) αλλά και σε άλλες επιχειρήσεις που θα γίνουν στις πληγείσες περιοχές.
Δρόμοι ποτάμια, σπίτια και μαγαζιά πλημμυρισμένα
Ενδεικτικό, πάντως, της έντασης των φαινομένων που έπληξαν το νησί ήταν ότι στην Ιαλυσό περισσότερα από 100 αυτοκίνητα παρασύρθηκαν και κατέληξαν στο παλαιό νεκροταφείο, το ένα πάνω στο άλλο.
Η πυροσβεστική της Ρόδου έχει τεθεί σε επιφυλακή, με τις κλήσεις για άντληση υδάτων ξεπερνούν τις 260. Oι δρόμοι από το Φαληράκι μέχρι την Κρεμαστή μετατράπηκαν σε ποτάμια, με το ύψος του νερού να ξεπερνά σε ορισμένα σημεία και το μισό μέτρο, ενώ εξαιτίας της πρωτοφανούς νεροποντής και των κεραυνών που έπεσαν πολλές περιοχές της Ρόδου βυθίστηκαν στο σκοτάδι, καθώς διεκόπη το ηλεκτρικό ρεύμα.