Μηνύματα φωτός

-Ευτυχισμένος αυτός που γνωρίζει,τι είναι αγάπη προς τον Ιησού Χριστό και περιφρονεί τον εαυτόν του χάριν αυτής της αγάπης.
-Αγάπησε ψυχή ολόθερμα τον Ιησού Χριστό.Αυτόν να θεωρείς φίλο σου,Αυτόν,που έστω και αν όλοι σε εγκαταλείψουν,δεν θα σε αφήσει ποτέ,ούτε θα επιτρέψει να καταστραφείς.
-Αν σε κάθε σου ανάγκη επικαλείσαι τον Ιησού Χριστό,θα Τον έχεις πάντοτε κοντά σου.Αν ο Χριστός είναι μαζί σου,κανείς εχθρός δεν μπορεί να σε βλάψει.
-Να είσαι ταπεινός και ειρηνικός και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου
-Να είσαι ευσεβής και πράος και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου.
-Κάνε τον Ιησού Χριστό βασιλιά της καρδιάς σου και θα είσαι πάντα ευτυχισμένος.

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΟΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟ;. ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ!!


 Μην ἀπορεῖτε δὲν ειναι η Μέση ανατολη, γιὰ τὴ χώρα, ποὺ γίνονται διωγμοὶ τῶν χριστιανῶν. Δὲν εἶναι ἡ Αἴγυπτος ἢ τὸ Πακιστάν ἢ ἡ Νιγηρία, ἀλλὰ ἡ Ἀγγλία! Διαβάζουμε στὴν ἱστοσελίδα «ΑΚΤΙΝΕΣ»:
Ἐπίσημη θέση τῆς βρετανικῆς κυβέρνησης εἶναι ὅτι οἱ χριστιανοὶ δὲν ἔχουν δικαίωμα νὰ φοροῦν σταυρό, μὲ ἢ χωρὶς τὴ μορφὴ τοῦ Ἐσταυρωμένου, στὸν χῶρο τῆς ἐργασίας τους, καὶ ὅτι εἶναι πρόθυμη νὰ τὸ ἀποδείξει σὲ ὁποιαδήποτε δικαστήρια. Ὅλα ξεκίνησαν ὅταν ἡ Nadia Eweida τιμωρήθηκε γιὰ τὴν ἄρνησή της νὰ πάψει νὰ φέρει τὰ θρησκευτικά της σύμβολα. Ἡ Nadia Ewedia ἐργάζεται ὡς ὑπάλληλος τῆς ἀεροπορικῆς ἑταιρείας British Airways. Τῆς εἶχε γίνει ἡ σύσταση νὰ καλύψει τὸ σταυρό της, ὅσο βρισκόταν στὸν ἐργασιακό της χῶρο, καὶ ὅταν ἐκείνη ἀρνήθηκε νὰ ὑπακούσει, τέθηκε σὲ διαθεσιμότητα (μὲ τὸν κομψὸ ὅρο "ἄδεια ἄνευ ἀποδοχῶν").


Εχασε τη δικαστική μάχη η γυναίκα που ήθελε να φοράει το σταυρό της την ώρα της δουλειάς ΤΗΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ Η BRITISH AIRWAYS!!!!!

την έδιωξαν. Με δικαστική διαμάχη διεκδικούσε αποζημίωση για αυτή τη ρατσιστική απέναντι στο Χριστιανισμό αντιμετώπιση. Το δικαστήριο όμως, βασιζόμενο και σε παλιότερη παρόμοια περίπτωση, δεν δικαίωσε τη γυναίκα αυτή λέγοντας πως δεν είναι απαραίτητο για τους Χριστιανούς να φοράνε σταυρό στο λαιμό.!!!

Ο αποχριστιανισμός της Ευρώπης συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό! Στα μέσα που χρησιμοποιούνταν μέχρι τώρα προστέθηκε και ο κατά μέτωπον διωγμός! Αυτή η πρώην υπάλληλος της BRITISH AIRWAYS, η Nadia Eweida, με τον αγώνα και την ενέργειά της αυτή, να φορά το Σταυρό παρά την απαγόρευση, κερδίζει τον τίτλο της ομολογήτριας εν ζωή! Έχασε τη δουλεία της αλλά δεν έβγαλε από το στήθος της τον Τίμιο Σταυρό! Αυτόν που της φόρεσε η Εκκλησία την ανεπανάληπτη και ιερότατη ώρα της Βαπτίσεώς της! Αδελφοί! Στώμεν καλώς! Μη νομίζουμε ότι είναι μακριά μας η Αγγλία και ότι δεν θα συμβεί κάτι ανάλογο και στην Ελλάδα μας! Για να μην καταθέσουμε τα όπλα, χρειάζεται συνειδητή χριστιανική ζωή! Ταπείνωση, αγάπη στον συνάνθρωπο, συμμετοχή στη λατρευτική ζωή της Εκκλησίας μας και στα Ιερά Μυστήρια! Υπακοή στον Πνευματικό μας και αγώνας για να κατακτήσουμε την αγιότητα! Οι μάρτυρες αν άντεξαν τα φρικτά μαρτύρια, τα άντεξαν γιατί στηρίχθηκαν ταπεινά στη χάρη του Θεού και όχι στις δικές τους δυνάμεις! Και βέβαια ομολογητής και μάρτυρας δεν γίνεται κανείς από τη μια στιγμή στην άλλη! Ας προσευχόμαστε στο Θεό να μας δώσει δύναμη «τα βέλη του πονηρού τα πεπηρωμένα σβέσαι»