Μηνύματα φωτός

-Ευτυχισμένος αυτός που γνωρίζει,τι είναι αγάπη προς τον Ιησού Χριστό και περιφρονεί τον εαυτόν του χάριν αυτής της αγάπης.
-Αγάπησε ψυχή ολόθερμα τον Ιησού Χριστό.Αυτόν να θεωρείς φίλο σου,Αυτόν,που έστω και αν όλοι σε εγκαταλείψουν,δεν θα σε αφήσει ποτέ,ούτε θα επιτρέψει να καταστραφείς.
-Αν σε κάθε σου ανάγκη επικαλείσαι τον Ιησού Χριστό,θα Τον έχεις πάντοτε κοντά σου.Αν ο Χριστός είναι μαζί σου,κανείς εχθρός δεν μπορεί να σε βλάψει.
-Να είσαι ταπεινός και ειρηνικός και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου
-Να είσαι ευσεβής και πράος και ο Ιησούς Χριστός θα είναι μαζί σου.
-Κάνε τον Ιησού Χριστό βασιλιά της καρδιάς σου και θα είσαι πάντα ευτυχισμένος.

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Πολλοί άνθρωποι διεκδικούν τα δικαιώματα τους στην αγάπη σαν εμπορεύσιμο είδος.



Όλοι μας καμαρώνουμε τα αγαπημένα ζευγάρια που, με πίστη στην αγάπη που έχει ο ένας στον άλλο, ετοιμάζονται να προχωρήσουν στο γάμο και να πάρουν την ευλογία του Θεού γι αυτόν.
Με μεγάλη χαρά κατόπιν τους ευχόμαστε βίο ανθόσπαρτο και τους αφήνουμε να πορευθούν τον καινούριο δρόμο με τις καλύτερες ευχές.
«Να ζήσετε, να είστε ευτυχισμένοι, καλούς απογόνους με αγάπη μεταξύ σας», είναι μερικές από τις ευχές.   
Το ζευγάρι, αντί άλλης απάντησης, σαν ιερό συμβόλαιο στις δικές μας αλλά κυρίως στις δικές του επιθυμίες, σφραγίζει όλες αυτές τις ευχές με ένα γλυκό φιλί στο στόμα.


Μια πράξη που, αν και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν την μεγάλη σημασία του, εν τούτοις διαχρονικά θυμίζει αλλά και διδάσκει πως η μελλοντική ευτυχία ενός ζευγαριού εξαρτάται από το ορατό σημάδι της μεταξύ τους αγάπης και επικοινωνίας που είναι το στόμα.
Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά πως ότι έχει μέσα της η καρδιά το στόμα το διαλαλεί. Τα χείλη και το στόμα παίζουν ρυθμιστικό ρόλο στις σχέσεις δυο ανθρώπων και καταλυτικό ρόλο στις σχέσεις των ανδρογύνων επειδή καθορίζουν την ευτυχία ή την δυστυχία τους.
Το φιλί στα χείλη μετά τον γάμο είναι η προσωπική υπογραφή και το συμβόλαιο σφραγίδα ανάμεσα στο ανδρόγυνο αφού τα γλυκά λόγια αγάπης θα καθορίζουν στο εξής το μέλλον της σχέσης στη συζυγική ζωή τους.
Η αγάπη της καρδιάς μέσα από τα λόγια θα εκφρασθεί και η σύμπνοια των ψυχών τους μέσα από τον διαρκεί διάλογο θα παγιωθεί.
Το να συζητούν συνέχεια μεταξύ τους τα διάφορα θέματα που τους απασχολούν είναι πάντα μια φοβερή ενωτική δύναμη στη σχέση τους. Απεναντίας η συστηματική αποφυγή διαλόγου μεταξύ τους ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για να έρθει ο βαρύς χειμώνας πρώτα της αδιαφορίας και κατόπι του χωρισμού τους.
Στην περίπτωση αυτή τα πρώτα δείγματα της βαρυχειμωνιάς που έρχεται φαίνονται στα σκληρά λόγια που βγαίνουν από το στόμα και των δύο και πληγώνουν τις καρδιές τους.
Είναι η στιγμή που το γλυκό φιλί στα χείλη, σύμβολο αγάπης των δύο, αντικαθίσταται από πικρόχολες λέξεις. Εάν μάλιστα αυτές επαναλαμβάνονται τακτικά, τότε οι πολλές πληγές δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να αρχίσουν να αιμορραγούν με άσχημα αποτελέσματα στη συζυγική τους σχέση.
Ένα γλυκό φιλί στο στόμα και μια προσπάθεια για κατανόηση του αδύναμου συντρόφου μπορεί όχι απλά να σταματήσει αλλά και να εξουδετερώσει πλήρως όλη την πνευματική σύγχυση που με δόλο ο σατανάς έχει σπείρει στο ανδρόγυνο αυτό.
Πολλοί άνθρωποι διεκδικούν τα δικαιώματα τους στην αγάπη σαν εμπορεύσιμο είδος.
Άλλοι όμως αποποιούνται τα δικαιώματα τους αυτά για χάρη του λατρεμένου τους συντρόφου, τον οποίον κλείνουν στην καρδιά τους σαν μικρό παιδί και του συμπεριφέρονται στα διάφορα λάθη όπως μια μάνα στο παιδί, δηλαδή με πολλή ανοχή και συγχωρητικότητα.
Τα γλυκά και γεμάτα αγάπη και κατανόηση λόγια ανάμεσα στο ανδρόγυνο είναι σαν το πολύτιμο οξυγόνο που θα τους κρατά στη ζωή και θα τους χαρίζει ευτυχία.  
Η γυναίκα ευφραίνεται από τα καλά λόγια του συζύγου της. Όχι μόνο της δίνουν δύναμη και χαρά αλλά γίνονται πολύτιμα φτερά με τα οποία μπορεί να πετά στον ουρανό της ευτυχίας.
Η γυναίκα είναι σαν ένα μικρό λουλούδι με πολύ λεπτά πέταλα που όταν κάποιος τα παραβιάσει και τα σφίξει λίγο περισσότερο, σαφώς αυτά θα πληγωθούν ανεπανόρθωτα, θα χαλάσουν και θα μαραθούν. Γι αυτό και ο άνδρας πρέπει πάντα να προσέχει τις εξάρσεις του κακού του χαραχτήρα που μπορούν να προκαλέσουν πληγές στην σύντροφο του.
Και η γυναίκα όμως δεν πρέπει ποτέ να πάψει να ποτίζει το δένδρο της συζυγικής της αγάπης με τα γλυκά και γεμάτα ειλικρίνεια συναισθήματα της, που θα χαρίζουν στον άνδρα τη σιγουριά της αγάπης της. 
Κάθε πουλί στον ουρανό πετά με την δύναμη των δυο φτερών του.
Κάθε ευλογημένο ανδρόγυνο στη γη μπορεί να πετά με τα δυο πολύτιμα φτερά της αγάπης και της λατρείας που είναι πρώτα το γλυκό φιλί στα χείλη από μια καρδιά που ειλικρινά αγαπά και δεύτερο η πνευματική ευγένεια της ψυχής που θα εκδηλώνεται με λόγια αγάπης σαν το μέλι. 
Το μέλι γλυκαίνει τις ψυχές των ανθρώπων ενώ τα γεμάτα δηλητήριο λόγια καταστρέφουν και σκοτώνουν κάθε μορφή αγάπης.
Εύχομαι σε όλα τα ανδρόγυνα το γλυκό φιλί της αγάπης να είναι το αιώνιο σύμβολο της ευτυχίας τους που θα ξεκινάει από το γάμο και θα τελειώνει στην αιωνιότητα!    

πηγή http://melodiaouraniasagapis.blogspot.gr/